top of page

Over ons

Schermafbeelding 2021-04-17 om 23.33.39.

Profiteer van mijn jarenlange kennis en ervaring

Al tien jaar beheers ik het professioneel polijsten van auto's. Talloze auto's onder handen gehad, van heel gewoon tot heel exclusief. Heel veel ervaring opgedaan en geleerd dat er veel overbodige elementen zitten in professionele auto detailing. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld waarbij alle overbodige dingen zijn weggelaten. Op deze site of in een workshop leer je in een paar uur écht professioneel auto polijsten met waardevolle tips en trucs die de kwaliteit en het effect vergroten. Het resultaat daarvan zie je op deze site, tientallen verwaarloosde auto's die er weer fantastisch bij staan en mooi bijven.

 

Het resultaat van zelf je auto polijsten?

Geen autokrassen meer. Nooit meer!

In weinig tijd en met gewone middelen boek je heel snel resultaat

- Het gaat je echt lukken om je auto mooier te krijgen

- Met weinig inspanning (probeer maar)

- Denk niet dat het duur is (dat is niet zo)

- Of veel moeite kost (je bent zo klaar)

- Je hoeft geen professional te zijn (iedereen kan het)

Eén dag polijsten en je verwijdert zelf de krassen uit de lak van je auto. Acht uur met de polijstmachine autokrassen verwijderen is genoeg. Dan is je auto voorgoed onherkenbaar veranderd. Een paar keer per jaar poetsen en wassen is dan genoeg om je auto altijd zo mooi te houden. Heb je vragen over je auto? Bel of mail gerust. Je krijgt altijd een eerlijk antwoord want we zijn hobbyisten zonder commercieel doel.

Kijk eens op onze website voor groot scherm, met 40 pagina's informatie en 150 foto's. Dan zie je pas goed hoeveel autokrassen je zelf kunt wegpolijsten.

 

Houd je auto in topconditie en may the force be with you... 

Wim Vos

Eigenaar, initiatiefnemer, publicist

bottom of page