top of page
LEER ZELF POLIJSTEN IN 3,5 UUR
 CURSUS AUTO
POLIJSTEN

Je auto leren polijsten en poetsen als een professional

in 3,5 uur voor 159 euro

Auto poetsprojecten en polijstprojecten Tien auto's voor en na het polijsten. Krassen als een deken over de lak. Lakoxidatie, lakdefecten, verweerde koplampen en verkleurde bumpers. Bekijk hier hoe ze opknappen, daar leer je veel van voor je eigen auto.

Dit topniveau ga je zelf bereiken

Je auto zelf thuis krasvrij polijsten. Dat leren wij je tijdens de beste en leukste auto polijstworkshop van Nederland. Alleen jij en je auto, dus ruimte en tijd voor al je vragen. In 3,5 uur is dit het resultaat dat je zelf gaat bereiken. Gelijk op professioneel auto detailers niveau. Beter kan niet!

VW phaeton achterdeur na het polijsten.j

Snelste weg naar een topresultaat

Dit is de snelste, simpelste en meest effectieve polijstworkshop van Nederland. We hebben onze eigen methode ontwikkeld en alle overbodige zaken weggelaten. Zo werk je ontspannen in 3,5 uur naar een topresultaat. Je ziet het resultaat direct terug op je eigen auto.

14.-Opel-dak-helft-gepoetst-en-helft-vol

Krassen weg, glans terug op je auto

Links zijn de krassen al weg gepolijst, rechts ligt er nog een deken van krassen over de lak. Alleen door het polijsten van de lak krijg je de krassen definitief weg. Dat kun je makkelijk zelf, op je eigen auto. Wij leren je dat heel snel. En je leert nog heel wat meer over banden, ruiten, wielen, rubbers en kunststof want het is een meer dan complete auto poetscursus.

BMW-5-links-zij-laag-gepoetst-tot-hooggl

Snel verdiend

Geen ervaring met machinaal polijsten? Bij ons staat alles klaar wat je nodig hebt om te oefenen. De beste polijstpads, dual action polijstmachine en compound. Je hoeft zelf vooraf niets te kopen. Wij verkopen ook niets. Je krijgt nog een lijst gemaild en je kunt zelf de spullen kopen bij Nederlandse webshops. Voor 300 euro heb je alles, inclusief een nieuwe polijstmachine.

Man-poetst-Opel-Corsa-met-wax-handmatig-.jpg

Voor wie is de workshop?

Voor jou als eigenaar van je eigen auto(s). Je leert je eigen auto krasvrij te polijsten en ook alle overige onderdelen in topconditie te krijgen. Man of vrouw, jong of oud, het maakt niet uit. Iedereen kan het en je hebt het in 3,5 uur geleerd. Het is een praktische en complete cursus auto poetsen en polijsten. Ook als je een eigen auto poetsbedrijf wilt beginnen.

Byron polijst zijn Opel Corsa tijdens de workshop auto polijsten.jpg

Dit leer je tijdens de workshop

1. Veilig schoonmaken onder de motorkap. 2. Wielen en velgen altijd schoon. 3. Wasinstructie. 4. Zelf polijsten. Motorkap polijsten, de basiskennis oefenen. Spatbord polijsten, hoeken en rondingen. Instructie polijstmachine, pads en polijstmiddelen. Tweeënhalf uur lang polijsten onder begeleiding. Gedegen uitleg en demonstratie en direct zelf aan de slag. Je leert de juiste techniek, hoe om te gaan met vlakke en smalle delen, hoeken en rondingen. Volledig krasvrij polijsten in overlappende banen. Polijsten van hoeken en rondingen met dezelfde soort polijstpads. Plaatselijk krassen verwijderen. Voorkomen dat de polijstpad teveel opwarmt. De juiste houding en aanpak zodat je het polijsten lang kunt volhouden. De mogelijkheden bij ingebrande resten zoals dooie vliegen en vogelpoep. Het polijsten van hard kunststof zoals bij deurlijsten en dakrailing. 

LIZELOTTE BEZIG MET FINISHING TOUCH OP HAAR FORD FIESTA TIJDENS DE WORKSHOP.JPG

Reviews en beoordelingen

Lees hier wat anderen van ons vinden. Zij gingen je al voor en volgden bij ons een polijstworkshop of een cursus autopoetsbedrijf. Goed om te weten hoe andere autoliefhebbers, net als jij hun auto mooier, beter en krasvrij hebben gekregen. Kijk hoe ze over ons denken en de workshop hebben beleefd. Het is voor iedereen de leukste praktijktraining auto polijsten en poetsen.

Schermafbeelding 2021-05-08 om 19.14.45.png

Komende workshops auto polijsten

zaterdagochtend 20 juli is NIET beschikbaar

zondagochtend 21 juli is NIET beschikbaar

zaterdagochtend 27 juli is NIET beschikbaar

zondagochtend 28 juli is  NIET beschikbaar
zaterdagochtend 3 augustus is beschikbaar

zondagochtend 4 augustus is NIET beschikbaar

zaterdagochtend 10 augustus is NIET beschikbaar

zondagochtend 11 augustus is NIET beschikbaar

zaterdagochtend 17 augustus is NIET beschikbaar

zondagochtend 18 augustus is NIET beschikbaar

zaterdagochtend 24 augustus is NIET beschikbaar

zondagochtend 25 augustus is NIET beschikbaar

De workshops beginnen om 9.00 uur (bij erg warm weer om 7.30 of 8.00 uur)

Een workshop duurt 3,5 uur en kost 159 euro. 

De workshop kan voor 30 euro verlengd worden met de instructie
'het a
anbrengen van een keramische coating'

 

Aanmelden workshop

Bedankt voor je aanmelding. We mailen je een bevestiging.

Schermafbeelding 2021-07-12 om 22.10.38.png
Schermafbeelding 2021-04-17 om 22.56.28.png

Onze website voor groot scherm

Onze website voor grote krassen.  Je ziet autokrassen niet goed op een klein scherm, klopt. Kijk daarom op het  grote scherm van je iMac of desktop. Dan zie je de resultaten van het polijsten pas echt goed. Krassen op groot formaat en hoe snel het door polijsten de goede kant op gaat. Meer dan 40 pagina's duidelijke  informatie over auto's polijsten op www.auto-krassen-weg-poetsen.nl Vergeet de vele flauwekul op internet en de tegenstrijdige adviezen. Eindelijk een website die duidelijk is over beter auto poetsen en polijsten.

Op weg naar perfectie

Maak enorme stappen voorwaarts tijdens de workshop. De kennis die je nog mist is nu binnen handbereik. Voor iedereen die een beetje (te) weinig aandacht voor zijn auto heeft. Je auto regelmatig door de wastraat, en doe je er verder niets aan?  Zelf je auto met de hand wassen, en het daarbij laten?  Hele middag poetsen en weinig resultaat zien? Af en toe je auto in de wax zetten en je afvragen of er meer in zit? Dan is dit de auto poets opleiding voor jou. Met minimale aandacht gaat je auto er direct veel beter uitzien.

Allemaal verschillende mensen met hun eigen auto op de cursus auto poetsen en polijsten.pn
 LEER JE AUTO BETER KENNEN.
ANATOMIE-VOLVO-WIT-MET-LIJNTJES-homepage

Geef je auto de aandacht die hij verdient

Neem een keer de tijd voor je kostbare bezit. Lees eens rustig de informatie op onze website voor groot scherm. Bekijk de resultaten op een deel van de 250 foto's. Kijk hoe andere autoliefhebbers net als jij hetzelfde beleven en kijk hoe ze grote stappen hebben gezet in het beter onderhouden van hun auto.

Schermafbeelding 2021-07-12 om 23.25.14.png

Het is vooral leuk om zelf met je auto bezig te zijn en hem onder je eigen handen te zien opknappen. Neem de stap naar machinaal polijsten en kijk hoe eenvoudig het is. We zien je graag op een van onze workshops. Alleen jij, je instructeur en je auto, op weg naar een topresultaat

www.auto-krassen-weg-poetsen.nl (groot beeldscherm) of www. auto-krassen-weg-poetsen.com (mobiele telefoon)

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

We hanteren enkele veiligheidsmaatregelen tijdens de workshop, voor jouw en onze veiligheid.  Je krijgt tijdens de workshop je eigen polijstmachine, polijstmiddelen en poetsmaterialen. Nitril handschoenen zijn aanwezig, ter bescherming tegen de chemische en oplosmiddelen die voor het polijsten soms nodig zijn.

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op maandag 15 juli 2024

bottom of page